Hvorfor Skal Vi Passe På Miljøet?

Skrevet d. 01. June 2021
Pixabay / jplenio

Vi skal alle sammen være med til at passe på miljøet, hvis vi gerne vil være med til at nyde den i morgen.

Vi skal passe på miljøet, så de næste generationer også har en mulighed for at eksistere og de kan nyde naturens egenskaber, uden at skulle se det på en Ipad eller hvad det kommer til at hedde til den tid.

Der er mange forskellige små ting, du kan gøre, for at verden vil bestå med skove, grønne enge, rent vand, frisk luft og et vildt flora.

En nem lille ting vi alle burde gøre, er ikke at handle mere mad ind, end hvad vi tror, vi kan spise. Her kender alle sikkert følelsen af, at man endelig rydder op i sit køleskab eller fryser og smider alt det ud, som er for gammelt. Til tider kan det være rigtig meget, som havner lige ned i skraldespanden. Dette er et kæmpe ressourcespild, da der er lagt meget energi i at dyrke, fremstille og fragte de forskellige produkter til ingen verdens nytte.

Det samme gør sig gældende, når man skal have spise middag, her skal man igen forsøge at ramme portionsstørrelserne så tæt som muligt. Så der bliver smidt mindst muligt mad ud, medmindre du har en hund, der lever af dine rester.

Dette indhold er udgivet i samarbejde med Perlen Odense. Hos Perlen Odense finder man specielt gerne smykker og ure. Det årsagen til at Perlen Odense får omtale i dette indhold.

Næste indlæg
Hvordan kan jeg hjælpe miljøet?
Miljøet er et stort og diskuteret tema, du aldrig helt kan undgå at høre om i hverdagen. Der bliver …
Læs mere
Hvad gør genbrug for miljøet?
Genbrug er altid en god ting, ikke mindst for miljøet, da der ikke skal bruges nye råvarer til gen…
Læs mere
Hvordan forurener plastik miljøet?
Plastik må siges at være en smart og ufattelig udbredt opfindelse, som stortset alle mennesker møder…
Læs mere